Miért van letiltva néhány videó?
Copyright. Nem csak a youtube nyomatja, az egész szerzőtársadalom, és a szabadalmi hivatal is országokra állítja be, hogy hol lehet közzétenni, ill. eladni (!) valamilyen terméket. Pl. én nem tudtam megvenni (!) egy albumot iTunes-ról, csak mert magyarországi vagyok.
Egyik napról a másikra oka:
1. a szerző megelégelte a dolgot, és letilttatta
2. mostanra lettek olyan jók a google által fejlesztett youtube algoritmusai, hogy ezeket a számokat/videókat is kiszűri, amit már régóta le kellett volna tiltaniuk (a szerző kérésére)
Egyébként, használj proxyszervert. Én a hidemyass.com-on szoktam hazánkban letiltott youtube vidiket nézni. Ez úgy működik, mint egy távoli böngésző. Van egy két populáris országban egy két nagy szerver, amit meglátogatsz a fenti címen (pl. USA), egy példa a hidemyass.com, beírod, mit akarsz megnézni (youtuberól bemásolod a linket, de nem azt az irdatlan hosszút, ahol már a letiltásról tájékoztattak, hanem amivel odanavigáltál), majd letölti magának amerikában, neki megengedik, és átküldi neked magyarországra.
kottalovag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!