Michael Jacksont miért kell összehasonlítani ilyen senkikkel?
Több új kérdés jött, hogy Michael Jackson vagy Petra Frey/Evridiki/Toto micsoda stb. a népszerűbb?!
De ezek a kérdezők miért nem értik meg, hogy MJ egy igazi legenda?
Előző
Pedig nálad sikerrel járt.
Ez bennem is felmerült. Valaki unatkozik, azt hiszi vicces.
8-as, az írásod alapján nem számít az, hogy a szemedben ki legenda, ki nem, mert a te szavadra senki se add.
9-es válaszoló, egy egyszerű mondatbőól mennyi mindent meg tudsz állapítani... 🤔 Ez nem arról szól, hogy ki ad (nem pedig "add") a szavamra. Hanem, hogy én jól megválogatom, ki az akit érdemes becsülnöm, tisztelnem és ha olyannyira lenyűgöz a munkássága, amire már azt tudom mondani, hogy: "Igen. Ő már igazi legenda!" Viszont aki jobban bele merül Michael Jackson személyének a tanulmányozásába, (Egyébként nincs is rá szükség, keress rá nyugodtan a témára, biztos találsz róla pár cikket) az tudja, hogy azért egy kis furcsaság van ebben az egészben. Én nem vagyok hit térítő, tehát ne gondolj ilyesmire, viszont én pontosan tudom, miben hiszek/miben nem, mi az amit elitélek és természetesen, amit támogatok.
Az, hogy valaki eladja a lelkét az ördögnek, hírnévért (+ ezek az "apróságok", hogy fiatal gyerekeket molesztált/szexuálisan zaklatott... De ebbe már ne is menjünk bele) számomra sosem lesz becsülendő és nem tekintek az ilyen emberekre úgy, mint nagybetűs Legenda. Természetesen mindenkinek erről más a véleménye, elnézést, hogy nekem ez a kérdezőjével ellentmondásos és le mertem írni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!