Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért léteznek a yaoisták?

Miért léteznek a yaoisták?

Figyelt kérdés

Titeket nem idegesít.Van valami anime, sorozat, könyv akármi. Két srác egymásra néz és már jönnek is a yaoisták. (Tisztelt a kivételnek)

Nem vagyok homofób. Csak idegesít full hetero karakterekre miért mondják, hogy meleg.

#anime #idegesítő #Yaoisták
2020. szept. 1. 00:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Mert nem halálos dolog annak lenni.
2020. szept. 1. 00:31
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Én nem vagyok kifejezetten fujoshi de van pár yaoi amit szeretek.

Viszont, engem is szokott néha zavarni az értelmetlen shippek, ugyan úgy mint ahogy a toxic random, de túl lendülök rajta.

Próbálj ne foglalkozni velük, az ilyenek elkerülhetetlenek.

Amúgy azért léteznek, mert pl; yuri vagy a hentai fanok is :D

2020. szept. 1. 01:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
*amiért
2020. szept. 1. 01:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

*fandom

Bocsi, késő van

2020. szept. 1. 01:50
 5/11 anonim ***** válasza:
21%
Ezzel a legnagyobb baj,hogy ezek az emberek,mondjuk úgy,hogy kislányok yaoira izgulnak ami egyáltalán nem jó a meleg társaságra nézve,mivel fetisizálják a meleg férfiakat. Tudom nem kell ennyire komolyan venni,de szerintem aki minden animében keresi a “meleg áradatot” vagy yaoit is a szexuális jelenetekért olvas/nézz azzal minden nincsen rendben főleg,ha egy heteró lányról van szó.
2020. szept. 1. 05:23
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

You must be fun at parties...

Ártanak neked személyesen? Nem.

Nem értem, hogy miért pont a fujoshikat pécézted ki. Amikor ott vannak azok, akik igazi embereket shippelnek. Ők ártanak is az embereknek azzal. Khm*larry*khm. Vagy tényleg minden fandomban vannak olyanok, akik slasht shippelnek. Gondoltál esetleg arra, hogy csak szeretjük két karakter interakcióját és ezért shippeljük őket. Nem azért mert fetisizálni akarjuk őket. Mert ugye a fandom arra van, hogy jól érezzük magunkat.

Sőt, japán egy külön kultúra. És amúgy k#rvára elegük van abból, hogy a nyugati fandom egyfolytában ki van pécézve a fujoshikra. Sőt elég sok (japán) meleg beszélt erről a témáról twitteren, hogy a yaoi normál esetben nem fetisizálás. Őket meghallgattátok? Persze, hogy nem.

Száz szónak is egy a vége. Ne vegyétek egy kalap alá a fujoshikat és a fetisizáló kislányokat. Linkelnék cikkeket erről a témáról, de valószínű, hogy olvasás helyett fröcsögnétek továbbra is.

2020. szept. 1. 05:52
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Szeretem a yaoit, de nem nevezném magam yaoistának, mivel nemcsak azt nézek/olvasok. Amúgy ártottak neked a fujoshik, hogy ennyire utálod őket? Amúgy az ilyesfajta történeteknek és shippeknek nincs valós alapjuk. Még a BL-mangák is pusztán vágyálmok, nincs közük a valós homoszexuális kapcsolatokhoz. De ezt mi is tudjuk.
2020. szept. 1. 08:10
 8/11 anonim válasza:
82%
Apró helyesbítés, a fujoshik, vagy ahogy te írtad, kedves kérdező "yaoisták" legtöbbje nem állítja azt az általa shippelt karakterekről, hogy canon szerint melegek.Egyszerűen csak mondhatni kiéled a kreativitásodat azzal, hogy továbbgondolod, mi lenne ha ez a két karakter vonzódna egymáshoz, milyen apró pillanataik lennének együtt, hogyan befolyásolná ez a történetet. Szóval nem, nem idegesít, sőt szerintem esetenként baromi jó fanfictionök és fanartok jöhetnek világra az ilyen shippeknek hála.
2020. szept. 3. 14:35
 9/11 anonim ***** válasza:
17%
Engem is szokott zavarni,hogy ha egy nem abban a kategóriában(tehát yaoi, bl,yuri,gl)lévő anime szereplőit shippelik és amikor leszólják (mondjuk, hogy a párosítás nem reális, meg hogy ez nem bl),akkor ők vannak felháborodva. Tehát ha melegeket shippelsz azt tedd,a hozzátartozó műfajban.
2020. szept. 5. 19:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem mikor számomra heterokat párosítanak össze melegként, de sajnos nem mindenki ugyanazzal a szemmel nézi. Ilyenkor csak gyorsan tovább lépek, de valóban több yaoista.
2020. szept. 9. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!