Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vzipipa kőhöz menyi izesitő kell?

Vzipipa kőhöz menyi izesitő kell?

Figyelt kérdés

Elszivtuk úgymond a követ vagyis róla az izesitőt ,venni akarok hozzá izesitőt mert azt olvastam hogy többször szabad használni a követ.Hányszor?

Egy izesitő üveg 400ml na abból mennyi kell egy 120g os kővekhez?

Nem szeretném szemre ,mérni..

120g az 4 szivásra elég ,ha 400ml a cucc az ha 100ml egy adaghoz ami rengeteg.., 16 szivásra elég ,az nagyon sok

Megfogom unni ,mennyi ideig lehet tárolni?

Köveket áztatni kell előtte ,hogy az előző iz kijöjjön belőle?

400ml 1400 ft ot megér?

a kő 120g 990ft

Köszi előre is :D

2020. aug. 31. 00:40
A kérdező szavazást indított:
Dohány
3 szavazat
 1/2 anonim válasza:
100%
Szerintem nyugodtan mérheted szemre. Látod a boltin mennyi melasz van, annál többet kicsit mert szív magában. De ha esetleg azt látod, hogy kevés miután beszívta önthetsz még rá. Konkrét élettartam nem igazán van elvégre kő. Ajánlom, hogy ízesítés előtt főzd ki a követ mert maradhat az előzőből íz és az nem túl jó. Ha ugyanazzal ízesíted akkor lehet elég forró vízben átmosni. Őszinte leszek én múltkor találtam egy hat éves Shiazot és illatra/állagra nem volt baja, sőt "tömtem" is vele egyet és úgysem éreztem, hogy lenne bármi baja. Élek még pedig ez több hete történt.🤣
2020. aug. 31. 10:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi :D
2020. aug. 31. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!