Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Valaki ajánlani egy erotikus...

Valaki ajánlani egy erotikus könyvet Wattpadon?

Figyelt kérdés
Oké, szóval mielött bárki bármit mondana, nem igazán szoktam sem Erotikát olvasni, sem Wattpadra járni, csupán az a helyzet, hogy barátnőm megkért, hogy próbáljak már meg erotikát is írni, mert drámában nagyon jó vagyok, csakhogy én még nemhogy erotikát nem írtam, mégcsak nem is olvastam, és egy rövid novelláért nem vennék egy egész könyvet, ezért reménykedek hátha tudtok valami jó kis wattpad storyt adni nekem. Előre is köszönöm minden válaszólonak.

2020. aug. 27. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Halihó olyat szeretnél ami televan erotikával az elejétől fogva vagy olyat ami köré építettek azért történetet is?

Sejtelmesen legyen leírva vagy amolyan durr bele nyersen mindegy csak szex legyen ?😅

2020. aug. 27. 22:32
 2/6 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem tudom 😂

Szerintem mindkettő jöhet, a lényeg, hogy ne ilyen kis mezei, helyesírással teletüzdelt szörnyedvény legyen😀

2020. aug. 27. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a barátnődre. Ha nem szeretnél vagy érdekel az erotika ne kezd neki
2020. aug. 29. 09:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Amúgy én szívesen kipróbálnám milyen ilyet írni/olvasni ezért is írtam ki ezt a kérdést😅

Mindenesetre ment a zöld ujjacska, szerintem sem kéne mindig-mindenben az embernek a párjára hallgatni

2020. aug. 29. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!Írtál végül?
márc. 24. 19:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem. Megpróbáltam, de nagyon kényelmetlen volt számomra.
márc. 24. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!