Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Meséljétek el vicces,fail...

Meséljétek el vicces,fail lovas sztoriaitokat(?)

Figyelt kérdés

2020. aug. 24. 14:24
 1/4 Sssaszem ***** válasza:
4%
Nekem is van egy vicces lovas történetem, horselyxet vittem a Goldinak és tévedésből az Annának akartam adni a nyalókát, mert annyira hasonlított, mivel a lovamnak hóka van az orrán, innen tudom felismerni, ő a boxában volt.
2020. aug. 25. 08:54
 2/4 anonim válasza:
21%

A kocsi vezetőt kèrdi a rendőr,hogy törtènt a baleset?

Mire a vezető,"láttam,hogy a ló jön ki a herèből,ès egy pillanat után a here jön ki a lóból".

2020. szept. 1. 20:25
 3/4 Sssaszem ***** válasza:
0%
Ugye a Goldit úgy lehet felismerni, hogy hosszú hóka van az orrán.
2020. szept. 2. 08:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem van néhány. De csak kettő történt velem.

Amikor Mohítón lovagoltam(ő egy igazán falánk ló. Nehezen elindítható, mert folyton enni akár). Végre elindítottam ügetésbe és észrevett egy bokrot. Tudta, hogy ott fogok ellovagolni, mert ott van a pálya. Ott volt egy kiálló ág. Ügetés közben bekapta az ágat és hagyta, hogy menet közben a levelek megakadjanak a fogában. Miután túl mentem rajta a levrlekfenn ragadtak az orrán amit nem tudott leszedi ezért a nyelvével az orrát kezdte nyalofatni.

2021. febr. 8. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!