Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » MIT gondoltok Stohl Andrásról?

MIT gondoltok Stohl Andrásról?

Figyelt kérdés
Az elmult evekben ismet visszatert es sorozatokban szerepel, musort vezet.End birom, szineszileg kivallo, mint maganember termeszetesen nem alkotok velemenyt a sokszor elferditett, kiszinezett mediahirek alapjan, hisz szemelyesen akit nem ismerek AZT nem tudom megitelni.
2020. aug. 24. 01:21
 1/4 A kérdező kommentje:
A valotarsakban nagyon birtam a karakteret es illet is hozza nagyon, az elvalt negyvenes felrelepegeto ferfi szerepe.
2020. aug. 24. 01:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szomorúnak tartom, hogy egyáltalán képernyőn lehet. De, a magyar társadalmat és kormányt jól jellemzi, hogy kihúzták a böriből és még tolják is a szekerét.
2020. aug. 24. 02:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a Bödörékben szerintem nagyon rossz.
2020. aug. 24. 16:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én meg tudtam volna neki bocsájtani a karambolozós ügyét, "mindenki hibázik néha" alapon, de azért az, hogy ebből a Valami Amerika 3-ban aztán egy poénforrást csinált, az szerintem már nagyon gáz volt.

Értem én, hogy mi volt itt a szándék, elvégre az önironikus poénkodást a hollywoodi színészek is szeretik űzni (elég csak például Ryan Reynolds Deadpool filmjeire gondolnunk).

De azért az, hogy bedrogozva karambolozik az ember, és majdnem megölte egy másik autó utasait, rohadtul nem egy olyan dolog, amin X év elteltével már röhögcsélni lehet, hogy "hehehe, ez így utólag már milyen vicces".

Nem, nem az. Soha nem is lesz az.

Nekem ott borzasztóan sokat veszített a hiteléből. És így már nehezen tudom komolyan venni a baleset utáni drogprevenciós előadásait is, amikkel a drogoktól próbálta volna elriasztani a fiatalokat.

Mindenezek ellenére amúgy én is nagyon jó színésznek tartom, de korántsem egy makulátlan jellem.

2020. aug. 26. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!