Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen egy buli?

Milyen egy buli?

Figyelt kérdés
Milyen élményeitek, emlékeitek vannak?

2020. aug. 12. 23:33
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Hát HB vagy szórakozóhely mert nem mindegy.

Nekem egy HB ott kezdődik, hogy egy baráti társaság meghív engem (ez általában az én baráti társaságom szokott lenni) valakinek a lakásába. Bekapcsolunk egy zenét és elkezdünk sörözni, közben beszélgetünk. Lassan előkerülnek a komolyabb piák és azzal párhuzamosan a tarsasok, karaoke, meg mindenféle dolog amit részegen szeret csinálni az ember, de ez személyfüggő, pl az egyik barátom részegen mindig sütit akár sütni.

A szórakozóhely meg teljesen más. Oda nem szeretek se egyedül, se csapattal járni, 1-2 barátommal karöltve. Én ott keményen inni szoktam mert simán ki tudod magadból táncolni az alkoholt. Legútóbb egy huszast költöttem piára és józanul mentem haza, annyit táncoltam. Szóval nem a legolcsóbb egy szórakozóhely. Az meg a másik, hogy amúgy nagyon sok érdekes szerzet van arra fele, nagyon ritkán tudok idegenekkel táncolni. általában ezért egy leány barátomat is elviszem.

2020. aug. 13. 06:31
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
Én sem szeretem a szórakozóhelyeket. Inkább házibuli, még akkor is ha kb senkit nem is merek mert egy barátnőm elcipel. Mivel ő nagyjából ismeri őket így tudom hogy biztos nem lesz velük balhé. Aztán meg ugye mehet a sok pia dögivel meg a tánc :D
2020. aug. 13. 07:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Házibuli
2020. aug. 13. 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!