Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik a jobb? HBO Go vagy...

Melyik a jobb? HBO Go vagy Netlix?

Figyelt kérdés
Árilag, több műsorral ami magyar szinkronos és hogy elérhető legyen mobilon és laptopon is. És főként sorozatok ez az amivel nem nagyon vagyok tisztábban.

2020. aug. 10. 12:44
A kérdező szavazást indított:
HBO Go
Netflix
30 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Mindkettőnek nyilvános listája van arról, mit veszel. A Netflix-nél van 30 napos ingyenes próba, ezt is érdemes kipróbálni.
2020. aug. 10. 12:52
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Ugyanolyan. A kérdés hogy melyiken van több cím ami téged érdekelhet.
2020. aug. 10. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Mindketto
2020. aug. 10. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Mindkettő dögunalom. Én felváltva szoktam netflixre gora meg amazon primera előfizetni, mert egyiken sincs annyi érdekes tartalom, hogy megérje folyamatosan fizetni,
2020. aug. 10. 13:32
 5/9 anonim válasza:
86%

Laptopon és mobilon is mindkettőnek van applikációja.

A netflix rohamtempóban szórja kifelé a sorozatokat, így aránylag több a jó cucc rajta mint az hbon, persze több a rossz is. Ráérzett nagyon a doku féle ismeretterjesztő dolgokra amiket egyszerű csomagolásban ad ki hogy a laikusok is megértsék, egyre több a természet film stb. Szeretnek kísérletezgetni, egyedi máshol nem látható sztorik, megvalósítások, műfajok. Sok a limonádé rajta de sok az agyzsibbadás is. Aki azt mondja hogy nincs rajta elég tartalom az hazudik. A netflixszel ki lehet váltani másik három szolgáltatót is akár.

Az hbo inkább klasszikusabb, földhöz ragadtabb. Igyekeznek mindig elhozni a híres, jól ismert filmeket pl. Star warsok, harry potterek stb. Jobb a keresője, kicsit átláthatóbb, gyerektartalmakban megveri a netflixet és szinkronban is. A netflixen sok a feliratos.

A netflix fiatalos, roham tempóban pörgő, lendületes, kísérletező cucc valszeg dupla vagy tripla annyi tartalommal mint a go.

Az hbo a kicsit lassabb, a jól bevált receptekkel dolgozó szolgáltató, több szinkronizált anyaggal, sok ismerős filmmel sorozattal.

2020. aug. 10. 13:59
 6/9 anonim válasza:
83%
Ha csak magyar szinkronnal vagy hajlandó filmeket/sorozatokat nézni, akkor HBO GO. Ha szívesen nézel eredeti nyelven, magyar felirattal is, akkor Netflix. De mindkettőt ki lehet próbálni pár napig ingyen, nézd meg őket, és döntsd el, neked melyik tetszik jobban.
2020. aug. 10. 14:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. aug. 10. 15:12
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Amíg nem lehet csak egyetlen filmet megvenni, addig egyik sem az igazi, igaz mo n amugy is amrad a torrent kb a csucson.
2020. aug. 11. 00:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

8, nem értek veled egyet, a kényelem miatt éri meg a netflix a torrenthez képest.

Be kapcsolom a tévét, választok valamit és nézem fullhd-ban.

Nem kell keresgélnem, nem kell letöltögetnem (ami jó minőségben akár fél óra is lehet egy 50 gigás film esetében), nem kell a homeserver-el vagy a HDMI-vel szórakoznom és folyamatosan ömlik rá az új tartalom, és nem probléma a tárhely sem, nem kell három havonta nagytakarítanom a filmjeim között..

Korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy leülök megnézni egy dokumentum filmet, ma 15-ön is túl vagyok a netflix által. És az egész 2500 forint reklámok nélkül.

Nekem ez sokkal jobban megéri, mint a letöltögetés.

2020. dec. 21. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!