Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Snapchaten 20 év körüliek?

Snapchaten 20 év körüliek?

Figyelt kérdés

Néhány éve még annyi 18 év feletti lány használta a Snapchatet, gondolok itt pl képcserére, kis ismerkedésre.. most pedig úgy vettem észre, hogy leginkább a 14 év körüli korosztály pályája lett, meg a számomra értelmetlen streakeké.. Nyilván ismerkedésre rengeteg más (és jobb) app van, szóval valamilyen szinten érthető a helyzet, de a Snapchatnek tényleg ennyire elveszett volna a varázsa az "idősebb" korosztály körében? Azért ezeknek az egyszer megtekinthető, pár másodperc után eltűnő képekkel való ismerkedésnek megvolt a maga hangulata..

De mondjátok, hogyha ez nem így van, lehet csak én vagyok béna :D

20F

2020. aug. 8. 15:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Sosem éreztem szükségét annak, hogy nekem ezt az app-ot használnom kellene, nem is készítek magamról olyan sűrűn képeket sem. Bár ki tudja mit hoz még a jövő, sose mondd, hogy soha...
2020. aug. 8. 15:45
 2/2 anonim ***** válasza:

A Facebook a 2010-es évek elején még a fiatalok körében volt népszerű, most viszont már inkább az idősek és középkorúak "játszótere"

Ugyan ekkor egy ideig népszerű volt az Ask.fm is aztán már az sem érdekel senkit.

A snapchatet én mindig is képek készítésére használtam, nem éreztem úgy, hogy ott kéne ismerkedem vagy beszélgetnem bárkivel is. Nekem ez olyan feleslegesnek tűnik. Ott az insta és a messenger.

2020. szept. 11. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!