Milyen programot tervezzek még a barátaim számára egy születésnapi házibulin?
Figyelt kérdés
Eddig úgy terveztem, hogy vállalom a fuvarozásukat a buli helyszínére, és ott majd lehet zenét hallgatni, pingpongozni, társasjátékokkal játszani (Activity, Gazdálkodj okosan, Honfoglaló, Dixit, Felelsz vagy mersz meg még pár hasonló), szalonnát sütni és közben beszélgetni a tűz mellett, és pizzát rendelek. Megkértem őket, hogy válasszák ki, milyen pizzát akarnak, és majd azokból rendelnék majd 3-4 db-ot. Lányok lesznek többségben, ők még lehet eljátszanak a kiscicáimmal is. Csak sajnos én nem vagyok épp egy menős, diszkóbulis típus, inkább egy kissé csendes és visszahúzódó. Sajnos nem nagyon volt még részem abban, hogy engem hívtak volna el házibuliba, meg a barátaim többsége azért volt már komolyabb bulikban is. De azért hívom el őket, hogy mégjobban összebarátkozzak velük, mert nem voltam mindig egy csendes típus, az általános osztályomban kezdett kialakulni hetedik-nyolcadikban, mert azok nem voltak normális emberek. De a mostani osztálytársaimmal nagyon jól elvagyok, csak még mindig bennem van félig meddig a csendesség, ,,gyávasát'', amit előzőleg okoztak velem. De attól félek, hogy ezek a programok nem lesznek elég jók, nem akarnám azt, hogy eljönnek és unatkoznának, nem tudnék mit kitalálni, vagy épp mást vártak volna. Persze lehet, hogy gondolnak amúgy arra, hogy ez egy átlagos házibuli lesz, mert amúgy az egyik tanár gyereke vagyok, és hát ugye durvább buli nem igazán fordulna elő. Egyiküknek el is mondtam a buli részleteit, de amikor leírtam, én magam eléggé cikinek éreztem. Lehet, hogy ezt hiba volt előre megmondani? Bár lehet, hogy jónak fogják tartani, mert a lányok szerintem szívesen benne lennének a társasjátékokban, meg pingponozni is lehet el tudnánk játszani, de nem tudom előre, hogy jó buli lesz-e. Mit próbáljak még kitalálni, ami belefér egy átlagos buliba, de mégis jól érezheti magát az ember?2020. aug. 7. 12:23
1/1 anonim válasza:
Hát nem tudom, a társas mennyire jó😅
Ha rendes HB lesz akkor nem igazán fogtok társasozni. Legyen egy minimális pia, hogy feloldodjatok, de nem kell részegedni. Én egy karaokét is bevállalnék, de az ilyen helyeken mindig a társaság a lényeg. Add magad és ne szorongj, ez a lényeg. Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!