Kedden milyen jó buli lesz Budapesten?
Figyelt kérdés
Két haverommal megyünk fel Budapestre (külföldiek, és csak most érnek rá.). Szívesen mennénk bulizni, csak kedden nem tudom, hogy hová lehetne menni. Raqpartot néztem, oda érdemes menni? Ötkert tudom, hogy zárva, több helyet nem nagyon ismerek.
Én is szívesebben mennék hétvégen, de sajnos most így jött ki. Szállásunk van. (Nem vagyok odavalósi)
Előre is köszi :)
(18-19éves fiúk vagyunk, én magyar, haverok németek)
2020. aug. 2. 17:20
1/2 anonim válasza:
Instant-fogas Komplexum (Akácfa utcában) Morrison's 2 (körúton) mindennap reggelig nyitva, ingyenes a belépés és jó bulik szoktak lenni.
Instant szomszédágában rögtön ott a Szimpla kert, ha valami xhullesebbre vágytok.
De benézhettek az Akváriumba is.
2/2 anonim válasza:
Hupsz, elírtam
Szóval: ha valami chillesebbre* vágytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!