Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen fogadással lehet pénzt...

Milyen fogadással lehet pénzt nyerni? Nem póker meg kaszinó, hanem mint a Svindlerekben.

Figyelt kérdés

egy példa: Kihívok egy ismerőst, aki sokkal erősebb mint én, és fogadok vele hogy messzebbre dobok, mint ő. Van egy zacskó dióm és még egy plusz, amibe ólom vagy vas van téve, de az a zsebemben van. Addig még a másik ember dob, kiveszem a nehéz diót a zsebemből hogy ne vegye észre. a nehezebb dióval akár 2× nagyobbat dobhatok mint az erősebb ellenfelem:) és nyerek vagy 1000FT-ot. :)

ez is a svindlerekben volt

2010. aug. 3. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:

hivj ki valakit hogy tud-e utánozni, emelgesd a poharad, csinálj minden hülyeséget, igyál belölle e gy kicsit (ne nyeld le), majd egy kicsit késöbb köpd ki.

ezis a svindlerekböl van

2010. aug. 3. 19:03
 2/5 A kérdező kommentje:

komponáltam egy trükköt:

kihívok egy ismerőst és fogadok vele hogy nyerek 500 Ft-ot 1-2 percen belül. Minden állításra vagy kérdésre azt kell mondania, hogy igen. Ha nem azt mondja, vagy valamit rosszul csinál, nyertem.

-Ma augusztus 5-e van?

-Igen.

-Jól vagy?

-Igen.

Így lehet folytatni tovább, de most jöjjön az utolsó kérdés:

-Nekem adod az 500 Ft-ot?

Ha azt mondja, hogy igen, ide kell hogy adja a pénzt. Ha NEM igent mond, akkor úgyis nyertem.

2010. aug. 5. 17:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Írjatok még ti is.
2010. aug. 5. 17:12
 4/5 anonim válasza:
látom nagyon elemedben vagy mersz velem fogadni egy 20 ezresben? ha igent mondasz elmondom,hogy mi lenne a fogadás.
2010. nov. 3. 08:26
 5/5 A kérdező kommentje:
a 20 ezer szerintem azért már sok péz
2010. nov. 17. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!