Hogyan tegyem olvashatóvá a youtube-kommenteket? Egyes videók alatt kábé múlthét eleje óta nem tölti be. Mostanában tehát általában nem tölti be; csak néha igen.
Mi lehet a baj? És nálatok is ez van?
Ha valami központi hiba lehet náluk esetleg , az is érdekelhet; hogyha valaki pl érti ilyen számítógépes-fejjel; hogy most esetleg valami olyan újítást raktak be, ami annyira leterheli a szervert esetleg (?) ; de szóval ha nem központi hiba van, meg nem is mindenkinél, akkoris érdekelnének a tippjeitek szeretettel. :)
Tesóm amúgy aszondta; nyomjam be Ctrl + F5; de hát én benyomtam, simán külön is az F5-öt, meg Ctrl-lal is együtt; és csak újratöltötte az oldalt; de neki aszondta, ilyenkor a kommentek meg szoktak jelenni. Vagy hát ő legalábbis ezt javasolta. Szóval az a lényeg, hogy megjelenik az a kis karika, ami úgy megy körbe; mintha töltené a kommenteket; de szóval szerintem az örökkévalóságig is lehet akár várni; úgyhogy ha nagyon hosszú ideig nem tölti be, akkor én el szoktam kattintani másfelé.
előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!