Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A több százezer követős...

A több százezer követős Instagram oldalak miért teszik be magukat privátba? Főleg ha vissza sem igazolják a követési kérelmet?

Figyelt kérdés

Már 4. napja semmi

Csak egy ilyen vicces videók,mémek oldal

2020. júl. 19. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Sokan csinálják azt, hogy nem lájkolnak egy képet, hanem csak megnézik, röhögnek egyet, esetleg lementik, de az oldalt már nem követik, stb. Így oldják meg, hogy ha lájkot nem is feltétlen, de követettséget szerezzenek. Általában össze szoktak fogni más oldalakkal, ahol időközönként megosztják egymás képeit, és így tudják a nagyközönség elé kidobni az ízelítőt, aztán ha azok megtetszenek valakinek, akkor értelemszerűen be kell, hogy kövesse, mert máshogy nem látja.

Lehet, hogy 18+ poénokat is gyárt, azt meg privátban jobban tolerálják általában.

2020. júl. 19. 11:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Oh értem ez így jó indok.

Csak hát fura hogy nem fogadták el még a követésem,hogyha nekik az a jó ha minél több van..na mindegy egyszer majd csak.

Már arra is gondoltam,hogy van ezeknél valami feltétel,hogy csak olyanokat engednek követésre akiknek vannak kint képeik meg mit tudom én. Én csak egy normál felhasználó vagyok,csak nézegetés miatt regisztráltam nem feltöltögetés miatt.

2020. júl. 19. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!