Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek betiltják magyaror...

Szerintetek betiltják magyarországon a Tik Tok-ot?

Figyelt kérdés
olvastam hogy már több országban is betiltották és szerintem magyarországon is szükség lenne rá. régen én is Tik Tok oztam de rájöttem hogy ez az egész csak időpazarlás sok hülye trend fülhallgató nyalogatástól kezdve a hullámzásig minden van. sok a hülye fiatal akik csak a tiktokkal foglalkoznak sőt még az általános iskolás 4.-esek is mindenféle táncolos seggrázós videókat gyártanak. nektek mi a véleményetek erről az egészről?

2020. júl. 18. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Remélem. Az a webhely már az agyamra megy.
2020. júl. 18. 13:13
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy tiltják, mivel töltené akkor sok kis pisis az idejét?
2020. júl. 18. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
a TikTok mint minden más oldal addig jó amíg azt jó dolgokra használják. arról nem az alkalmazás tehet, hogy a sok pisis is rajtalóg, ez valahol a szülők hibája is. Az meg, hogy mit látsz a For You ba tőled függ. Én mivel animés dolgokat nézek többnyire csak animés tiktokokat vagy cosplayeseket látok. Nekem semmi bajom vele aki esetleg irritál letiltom és ennyi.
2020. júl. 20. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!