Mit csináljak reggel hatig?
Figyelt kérdés
Reggel hétkor elutazom. Nem tudok aludni, és van még 9 órám. Mit csináljak 9 órán keresztül szerintetek?2010. aug. 2. 23:38
1/11 anonim válasza:
Fejezd be a csomagolást, nézz filmeket, hallgass zenét, játssz valami játékkal...
OFF Hová utazol, hogy, ekkora az izgalom? ON
2/11 anonim válasza:
Amúgy van egy jó hírem: csak 6 órád van (hacsak nem más időzónából írsz, mint amiben Magyarország van) hátra :)
3/11 anonim válasza:
Na én meg csak simán nem tok aludni...
Elmondom a programomat!
1. Egy rész a Szökés 4. évadából
2. Böngészek a Gyakorin
3. Pókerezek online a PKR-en
4. Eszek, iszok, cigi
5. Facebook, IWIW... megnézek mindenkit, akit eddig nem
6. Unatkozok, kicsit nézem a plafont
7. Nem tom
8. Még mindig nem tom
9. Talán valamit játszok, nem tom, Blur vagy Sims 3
10. Á, inkább alszok
4/11 anonim válasza:
Aludj!
Holnap olyan leszel mint a mosott***
:)
De ha nem bírsz akkor pakolj össze,nézd meg hogy mindent betettél-e,vagy esetleg mélyült bele az internet dolgaiba:)
5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, milyen játékkal játsszak. Van valami online öldöklős cucc? Meguntam a Tomb Raidert :D
2010. aug. 2. 23:45
6/11 A kérdező kommentje:
Amúgy Budapestre utazom rokonomékhoz, és sok-sok barátommal akarok találkozni. Holnapra le is van beszélve már 1 tali :D Ezért izgulok
2010. aug. 2. 23:46
7/11 anonim válasza:
rázd ki, az 10 perc időtöltés pl:D
8/11 A kérdező kommentje:
Csaj vagyok :)
2010. aug. 3. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!