Így kapok kedvezményt a moziban?
Figyelt kérdés
Passzív féléven voltam most az egyetemen, de a diákomon az 1.féléves matrica érvényességét, ha jól tudom meghosszabbították a vírushelyzet miatt. Vehetek így diák jegyet a moziban?
Ha jól tudom a pénztárnál leolvasnak valami kódot róla, de nem tudom, hogy ez így érvényes a rendszer szerint, vagy sem. Nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni.
Előre is köszi az értelmes válaszokat!
2020. júl. 16. 19:15
1/1 anonim válasza:
Mivel meghosszabbították az érvényessgét (és te nem is tudsz új matricát kérni rá, amiről nem tehetsz), ezért szerintem el kell fogadniuk, legalábbis nekem BKV, MÁV, szintén hasonló helyzettel nem volt probléma, elfogadták az első félévest, sőt meg se nézték rajta a matricát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!