Ha nincs TikTokom, de előfordult már, hogy barátaim egy-egy videót átküldtek és megnéztem, akkor rólam ugye nem gyűjthet a kínai állam adatot?
Hol küldték át? Ha az alkalmazáson belül, nyilván le kell töltened és futtatnod hogy megnézhesd, függetlenül attól hogy van-e fiókod. A probléma pedig az alkalmazással van.
Ha a neten küldték a linket és az egy weboldalra vezet, akkor nincs köze az alkalmazáshoz.
Amúgy mi a gond Kínával, miért pont vele? Abban az értelemben, hogy az USA meg az összes többi szolgáltatás amit ingyen használsz, közel ugyanazt csinálja.
0/2 válasz a kérdésre!
Az ugye=igen, a nemet meg találd ki ;)
#3 Végre, köszi! Simán messengeren küldték át, fiókom nincs.
Az amerikaikat azért megbízhatóbbnak tartom mint a kommunista Kínát. Meg ne említsem a járványt, a diktatúrát és egyéb gyöngyszemeket.
Tudom hogy már nem érvényes a kérdés, de mindegy.
Szóval: Kína sehogy sem tudja a tiktok-ról az adatokat leszedni, mert a kínaiaknak külön tiktok-juk van. A neve douyin. Nekem amúgy le is van töltve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!