Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki a legjobb videós?

Ki a legjobb videós?

Figyelt kérdés
Szerintetek?

2020. júl. 13. 19:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Szabó Kitti jön be a legjobban
2020. júl. 15. 19:21
 12/13 anonim ***** válasza:

A válasszal bajban vagyok, mert nagyon sok "videós" influencer lett (rendszeresen reklámokat készít videó címszóval), aki pedig tényleg, valódi videós és kreatív volt, az idővel feladni kényszerült, vagy megunta az egész elcelebesedett ("celeb: nyilvános senki" - Puzsér) videós világot.

Például idén fejezte be Éjjeli Vakond, aki kreatív módon mutatott be retro videojátékokat, igazi műsorokat készített, de megmaradt rétegvideósnak. Ezt a rétegvideózást erősíti RetroShock! is, ami egyelőre még állja a sarat.

2020. júl. 19. 18:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
én a magyar YouTube-on Magyarósi Csabát bírom legjobban. sok népszerű témát feldolgoz, de közben értéket is közvetít.
2020. júl. 27. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!