Milyen szórakozás/hobbi ajánlott?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és felfedeztem az örök gazdagság titkát azoknak akik nem dolgozhatnak még, mégpedig a jófogás adás vételt, igazából annyit lehet vele keresni mintha a mekiben lapátolnék csak nem kell annyit dolgozni, viszont nem tudom mit kezdjek a párszáz K forintommal. Eddig gépbe meg szimulátor felszerelésbe fektettem, viszont rájöttem nem nekem való, ezért meg szeretném kérdezni, h mi ajánlott 15/16 éves fiúnak hobbi főleg nyáron. Ti mit ajánlanátok? Igazából csak hogy valami értelmesre költsem zsebpénzem. Eddig 50cc dongó motor felszerelése csepel kerékpárra volt a gondolatom... Csak azért lehet megbüntetnek meg nem is gyors. Tehát ti mit ajánlanátok? Köszönöm2020. júl. 10. 21:43
1/7 anonim válasza:
Miért akarjátok mindig elkölteni feltétlenül a pénzt?
Nem muszáj azt elkölteni, gyűjts valamire, amit nagyon szeretnél.
Én örülnék a helyedben, ha lenne "párszáz K forintom" és eszembe sem jutna elkölteni, gyűjteném.
2/7 anonim válasza:
Tedd le a motor jogsit, vegyél egy motort. Jövőre meg autó jogsit, utána vegyél autót.
3/7 anonim válasza:
Építgess hangstúdiót, az tudja nyelni a pénzt, amikor már van is ki használja.
4/7 A kérdező kommentje:
Az a párszáz k sajna csak 110-120k. Én is azt hittem jó lesz még 3 hónapja, aztán rájöttem milyen kevés pénz. Abba gondolkodtam, h elvégzek mlsz játékvezetői tanfolyamot.
2020. júl. 11. 18:39
5/7 anonim válasza:
És hogyan csináltad meg ezt a profitot? Mit vettél, mit adtál el, hogy ennyit kerestél rajta? :)
6/7 A kérdező kommentje:
Biztos el kell mondjam?
2020. júl. 27. 00:11
7/7 anonim válasza:
Ez a te választásod.:D Csak érdekelt, hogy ezek hogyan működnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!