Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nem megy a netflix?

Miért nem megy a netflix?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kaptam a húgomtól egy accountot és használom már lassan egy éve. Ma kijelentkeztem az accountból és egy ismerősöm belépett a saját accountjával valamit meg nézni.

Majd kiléptünk és vissza léptem a húgom accountjába és azt írja hogy sok an hadználják a profilt és nem lejátszhatóak a tartalmak csak ha elő fizetünk nagyobb csomagra... nem értem miért működött eddig és most miért nem...

2020. júl. 6. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a húgod másnak is megadta a jelszót, és egyszerre többen akartátok nézni, mint amennyi az előfizetéshez tartozik.

Pl nekem amikor még a kicsi/közepes csomagom volt és csak én használtam is volt ilyen. Hogy este leültem a tv-hez és ezt írta ki. Persze azért volt, mert sem a telefonomon, sem a táblagépen nem zártam be az alkalmazást, így úgy érzékelte a netflix, hogy már a harmadik vagyok, aki nézni akarja.

Simán lehet, hogy nálatok is ez van.

2020. júl. 6. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Elvileg csak mi használjuk de a hugom valószínűleg tellon is meg laptopon is nézi én meg csak tv-n. De az a fura hogy 5 perc után már nem működött..
2020. júl. 6. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Csak véletlen lehetett, nem amiatt van mert kiléptél.

Szólj a tesódnak, hogy amit épp nem használ, azt nyomja ki.

2020. júl. 6. 20:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Most magától megjavult! :D Nem tudom mi lehetett a baj... de megoldódott :) köszi a segítséget!
2020. júl. 6. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!