Buliban, hogyan kell táncolni? F
Gyakorolj otthon tükör előtt úgy hogy nem lát senki. Nézz előtte retro zenés mix videókat amiben táncolnak. Egy-egy mozdulatot/lépést nézz ki magadnak és gyakorold addig ameddig úgy érzed hogy nem megy. Ezután kombinálhatod egybe másik mozdulatokkal is. Mondjuk először lábbal megtanulsz lépegetni ütemre, s majd ezután kézzel is kombináld a mozgást úgy hogy az nagyjából szinkronban legyen egymással.
Például hallgasd meg az Aqua-Barbie Girlt vagy esetleg a Haddaway-What is love-ot ezeket biztosan ismered. Kezdj el a ritmusukra mozogni
Régen nekem sem ment nagyon a tánc de ma már nagyon benne vagyok és nagyon szeretek táncolni. De azt tudnod kell hogy a bálban és egy diszkóban is másféle tánc kell
Bálban többnyire lépegetnek szépen lassan, diszkóban meg ha bevadulsz és már a végén össze-vissza ugrálsz azt sem fogják leszólni mert ott teljesen megszokott az ilyen esemény. Viszont ha az a tánc amit nyomsz ki is néz valahogy akkor azért jobban megnézik.
Örülök ha tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!