YtukrecsAnna kérdése:
Milyen brit youtubereket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
A brit angolt nehezebben értem meg, mindt az amerikait, ezért szeretném gyakorolni. 16 éves lány vagyok, szìvesen nézek animált/utazós vlogokat, különbözõ kultúrával kapcsolatos, ismeretterjesztõ vagy vicces tartalmakat. Õket követem most; Theodd1sout, Ungdani, Simonffy Péter, Culturegeeks, Hrafna, Magyarósi Csaba, JustVidman.2020. jún. 27. 22:47
1/8 A kérdező kommentje:
*mint, bocsi
2020. jún. 27. 22:48
3/8 anonim válasza:
Kevés brit youtubert nézek, de van egy akit ajánlani tudnék. Huzzy, ez itt a második csatornája. Autós vlogokat nézd meg, vagy az update videóit. Sok dologról beszél, pénz, egészség, költözés, fitness, stb. Rajta pl elég jól érződik a brit akcentus. A jó öreg "chewsday" és társai. :'D
4/8 anonim válasza:
Foil Arms and Hog
Mindenképpen nézd meg őket
A legjobb angol videósok szerintem
Olyan szavakat tudsz tőlük tanulni, amitől a nyelvizsgán csak nézni tudnak, annyira meglepődnek
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Foil Arms and Hog-ot már ismerem, de így most újral elkezdtem nézni. Tényleg jók, bár sajnos sok poént nem értek.
2020. júl. 2. 16:49
6/8 anonim válasza:
Szia, eleg keson irok de csak most talatam meg a kerdesed.Jaackemaate, GradeAUnderA, boyinaband, ees egy ir extra Jacksepticeye.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom hogy mennyire van hozzaferesed, vagy probaltad e mar, de azt tudom hogy YouTubeot kerdezted de netflixen rengeteg British show van. (elozo kommenttelo.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!