Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen ökörségeket, hülyeségek...

Milyen ökörségeket, hülyeségeket csinaltatok vagy miket miket hallottatok szülőktől, ismerősöktől? Gyermekkor érdekel, amikor még nem a digitális világban éltek Példák lent

Figyelt kérdés
Például rengeteget bandáztunk az erdőbe bunkit építettünk, elcsentük otthonról a szegeket kalapácsot, bálamadzagot. Vagy tutajt építettük fából meg ami éppen a kezünk ügyébe került és vízre engedtük ami mindig elsülyedt alattunk, meg volt hogy hidat építettünk a folyó fölé fából meg szénából. Szöcskéket szedtünk gyufás dobozba és elengedtűk mások házába. Nyilat meg csúzlit csináltunk azzal lövöldöztünk. Sárgolyókkal csatáztunk, vagy almát húztunk a bot végére..Stb, ilyenekre gondolok, tehát konkrét cselekedetekre amikkel jól szórakoztatok, még ha ki is kaptatok érte.

2020. jún. 27. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Én parázsló gallyat dugtam hangyabolyba, és azt néztem, hogy a védelemböl felszaladó hangyák szinte láthatatlan sebességgel kapkodták a lábukat, majd lepottyantak a gallyról. Iskolában fogtunk legyeket a szünetben, kértünk hosszú hajszálat a csajoktól, a légy nyakára kötöttük, volt amelyiket az asztalhoz rögzítettük és körbe-körbe repült, volt amelyikre kis cetlit kötöttünk, és órán elengedtük.

Csúzli, nyíl, bunkerépítés volt nálunk is.

Éretlen zöldalmát rágtunk percekig, és azon versenyeztünk ki tud nagyobb "hamutartót" köpni a padra a téren. Kólásdobozt és cigarettacsikket ragasztottunk a világháborús emlékszobor kezébe rágóval.

A szomszéd néninek a kertje sarkában voltak régebbi libafészkek, amiben találtunk záptojást, ezt kipiszkáltuk bottal, majd a szomszédban lévö építkezésen a markoló ülése alá tettük, ki volt szakadva a burkoló palást az ülés alatt, elötte nem vehette észre az ember, csak ha már ráült és jött a szag.

Sokszor tüzeskedtem is, hála Istennek nagyobb baj sosem lett belöle, de volt késöbb egy osztálytársam aki az akkori TSZ negyven bálája alatt tüzeskedett, és kigyulladt az egész.

2020. nov. 30. 13:00
 2/3 anonim válasza:
Nagy bunkó voltál.....!
2020. dec. 2. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Köszönöm az elismerést!
2020. dec. 3. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!