Milyen ökörségeket, hülyeségeket csinaltatok vagy miket miket hallottatok szülőktől, ismerősöktől? Gyermekkor érdekel, amikor még nem a digitális világban éltek Példák lent
Én parázsló gallyat dugtam hangyabolyba, és azt néztem, hogy a védelemböl felszaladó hangyák szinte láthatatlan sebességgel kapkodták a lábukat, majd lepottyantak a gallyról. Iskolában fogtunk legyeket a szünetben, kértünk hosszú hajszálat a csajoktól, a légy nyakára kötöttük, volt amelyiket az asztalhoz rögzítettük és körbe-körbe repült, volt amelyikre kis cetlit kötöttünk, és órán elengedtük.
Csúzli, nyíl, bunkerépítés volt nálunk is.
Éretlen zöldalmát rágtunk percekig, és azon versenyeztünk ki tud nagyobb "hamutartót" köpni a padra a téren. Kólásdobozt és cigarettacsikket ragasztottunk a világháborús emlékszobor kezébe rágóval.
A szomszéd néninek a kertje sarkában voltak régebbi libafészkek, amiben találtunk záptojást, ezt kipiszkáltuk bottal, majd a szomszédban lévö építkezésen a markoló ülése alá tettük, ki volt szakadva a burkoló palást az ülés alatt, elötte nem vehette észre az ember, csak ha már ráült és jött a szag.
Sokszor tüzeskedtem is, hála Istennek nagyobb baj sosem lett belöle, de volt késöbb egy osztálytársam aki az akkori TSZ negyven bálája alatt tüzeskedett, és kigyulladt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!