Milyen programokat tudtok ajánlani Győrben?
Figyelt kérdés
Valaki aki esetleg Győrben/közelében lakik, vagy csak jól ismeri a várost tudna programot ajánlani nekünk? Nem családról van szó, én és a barátnőm ott töltünk egy napot. Bármilyen ötlet szóba jöhet, szeretünk új dolgokat kipróbálni. Esetleg ha valaki tud, jó éttermet és reggeliző helyet is írhat. (Egyébként mindketten 16 éves lányok vagyunk.)2020. jún. 18. 23:41
1/1 SylvanasW válasza:
Szia :)
Gondolom már nem aktuális, de azért válaszolok. A belváros tele van jobbnál jobb éttermekkel (a Fehér Ló éttermet tudom ajánlani, bár az nem a belvárosban van) és szórakozóhelyekből is akad nem egy, a belváros utcái is szépek a tereivel együtt. Éjszakai élet ugyanúgy van a városban, szerintem pont kellemes mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!