Tudnátok nekem jó videósokat ajánlani?
Öt éve Angliában éltem, és csak angol videósokat néztem és a magyar Youtube eléggé kimaradt az életemből. Sajnos tudom, hogy nagyon sok szenny van, de tudnátok olyan videósokat írni, akiknek nem feltétlenül nagy a feliratkozó számuk, hanem érdekes és példaértékű a munkaságuk?
Én eddig őket találtam meg: Videómánia (inkább csak azért iratkoztam fel rá, mert ő a leghíresebb... tudom butaság), Pamkutya, Radics Peti (szeretem a paródia videókat és szerintem jól is tud szinkronizálni), Raven Croaks (rá inkább csak azért iratkoztam fel, hogy tisztában legyek az aktuális "trendekkel", amúgy nem igazán tetszik, hogy merre halad a csatornája) és végül Csillsz (nem vagyok benne a beautys dolgokban, de nekem nagyon tetszik a stílusa és a kialakult világképe, és szerintem értelmes dolgokat ejt ki a száján)
U.i: Bocsánat, ha valamit nem jól írtam. Mint mondtam 5 évet nem voltam Magyarországon, és nem is nagyon írtam.
10. válaszoló
Én tulajdonképpen minden fajta tartalomra nyitott vagyok (gamplay, kritika, vlog, néha egy-két beauty videót is megnézek), csak az az egy kikötésem van, hogy tényleg jók legyenek a videók és érdekes ill. szórakoztatók legyen.
persze, de a "jó", "érdekes" és "szórakoztató" nem egyértelmű, műszerrel mérhető kategóriák, hanem mind szubjektív, egyéni értékítélet alapján haszált jelző. nagyban függ a te érdeklődésedtől, elvárásaidtól és egyéb sajátos értékítéletedtől, hogy mit és mi alapján tartasz jónak, érdekesnek, szórakoztatónak és mit nem.
egy csomó olyan csatorna van, amiket százezrek, vagy akár milliók néznek, mert szerintük jó, érdekes, szórakoztató, sőt mindegyik szempont alapján jobbnak tartják minden másik csatornánál, miközben mások szintén egy csomóan meg felfogni sem képesek, hogy ezeken mit néznek ennyien, mert számukra teljesen más dolgok felelnek meg ezeknek a szempontoknak és az ő kedvenceik meg nem.
ezek a különbségek pedig szoros kapcsolatban vannak azzal, hogy ki hány éves, milyen az érdeklődése, értékrendje, milyen dolgok foglalkoztatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!