Instagrammra képem alá idézet? Megéri csak miattuk nem kiírni? (Többi lent)
Én ki szeretnék rakni valami értelmes idézetet instára egy képem alá, mielőtt bárki elkezdené, hogy én is olyan semmitmondó idézetet akarok kirakni.
A lényeg, hogy én Angliában élek, és angolul lenne az idézet is, viszont itt nem igazán divat ez az idézetes dolog az insta képek alá. Egyszer kiraktam egy olyan idézetet, aminek az volt a lényege, hogy sokkal erősebb vagyok, mint amilyennek látszom, és küzdeni fogok az álmaimért, tehát ez volt a lényege. Erre írtak privátban, hogy mi a baj? Meg, hogy ezt, konkrétan szántam-e valakinek? Meg, hogy igazam is van, soha ne adjam fel.
Tehát itt ezek nem vették a lapot, hogy ez csak egy idézet, és nem várok rá semmiféle választ, meg visszajelzést.
Most is egy idézetet írnék angolul a képem alá, de félek, hogy megint félreértik. Viszont én mindenképpen úgy akarom felrakni a képet, hogy írok alá valamit, és vannak magyar ismerőseim is, akik nem értik félre.
Szerintetek megéri foglalkozni azzal, hogy az angol ismerőseim mit gondolnak, vagy sz**jam le őket és csináljam úgy ahogy szeretném?
Én általában olyan idézetek szoktam írni, amiket szeretek. Vagy a képhez illenek, vagy számomra jelentenek valamit.
Egyáltalán nem érdekel mások véleménye, az én fiókom, az én képem az "én" idézetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!