Vannak a "pennát a kézbe" bloghoz hasonló oldalak?
Figyelt kérdés
Nagyon szerettem olvasgatni ott a cikkeket, sokat segítettek, ha elakadtam írás közben vagy ha motivációra volt szükségem. Szerettem volna a napokban felnézni rá, de láttam, hogy bezárta a kapuit :( Tud valaki esetleg ehhez az oldalhoz hasonlót, ahol írással kapcsolatos cikkek vannak? Olyan is jó, ami egy ideje már nem frissült. Előre is köszönöm!2020. jún. 8. 01:11
3/3 Csicsky válasza:
Ezt írod: „Tud valaki esetleg ehhez az oldalhoz hasonlót, ahol írással kapcsolatos cikkek vannak? “
Nekem az írással kapcsolatos cikkekből egy egész gyűjteményem van, amit pár év alatt gyűlt össze. Ennek a kezdetleges – régebbi változatát itt megtalálod (#3 – A kérdező kommentje):
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Ezt azóta a többszörösére bővült. Ha privátban adsz egy e-mail címet (vagy Facebook elérhetőséget, akkor arra el tudom küldeni (itt már nemigen menne át a terjedelme miatt, mert vagy 300 linket tartalmaz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!