Hogyan jussak be Ötkertbe?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nap mint nap látni hogy csomóan akik még nem töltötték be a 18. élet évüket eljárogatnak ide oda. Én is nagyon nagyon szívesen mennék csak ötletem nincs hogyan csinálják. Már tudok magamra vigyázni is kioktató hozzászólásokat nem kérnék. :) Szóval aki tudja hogy/mivel jutnak be mások akkor írja már le előre is köszönöm! <3 (Leginkább az Ötkert érdekelne)2020. jún. 6. 18:01
1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert mondjuk nem egy szinten van egy 16 éves vagy egy 13, hiába önálló, akkor is gyerek, és éjszaka otthon a helye. Már csak azért is, mert a szülőket veszik elő érte.
2/6 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok!
2020. jún. 6. 18:59
3/6 A kérdező kommentje:
Csak annyira elmennék és csomószor látom az ilyen Ómolnár Nelli storyjában meg ilyenek… :(
2020. jún. 6. 19:07
4/6 A kérdező kommentje:
Valaki? :(
2020. jún. 6. 19:58
5/6 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen már pls!
2020. jún. 6. 23:17
6/6 anonim válasza:
Hát. Nem tudom hogy 16-nak is nézel-e ki, de a helyedben megpróbálnék idősebbnek kinézni, smink, ruha, satöbbi + idősebb társasággal menni.
De minek akarsz 16 évesen rongyrázó pöch pasik, és pénzes faxikra hajtó finnyás prostik gyűjtőhelyére menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!