Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Magyarországon vannak előfizet...

Magyarországon vannak előfizethető csomagok?

Figyelt kérdés

Küföldön láttam már nagyon elterjedtek a honaponta, ket honaponta házhoz jövő "ajándék" csomagok. Hasonlo, mint amit itthon gyerekeknek szoktak megrendelni, poni klub es hasonlok. Csak ez felnotteknek. Konyvekkel, rajzolassal, ruhakkal, cipokkel, ekszerekkel, stb.-vel kapcsolatban.

Azt szeretnem kerdezni, hogy vannak-e magyar cegek, akik ezzel foglalkoznak?

2020. jún. 5. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Felnőtteknek szólóval még nem találkoztam.

De nem is igazán értem a koncepciót, mert gyerekeket még könnyebb bepalizni, ezzel a zsákbamacskás módszerrel, de felnőtt embereknek már talán van annyi eszük, hogy meg tudják venni maguktól azokat a dolgokat adott tematikában, amire szükségük van, és így sokkal jobban kijönnek anyagilag.

2020. jún. 5. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem magyar, de szállítanak Magyarországra.

Pop in box

Funko pop figurákat küldenek. Előtte te ki tudod választani, hogy melyik van meg neked, hogy olyat ne küldjenek vagy milyen tematikájút szeretnél.

2020. jún. 5. 10:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Közönm a válazokat!

Szerintem azért szeretik sokan az ilyen dobozokat, mert ki szeretnénelk próbálni új dolgokat :) illetve könnyű ajándéknak. Csak előfizetsz egyre egy barátodnak, és hónaponta jön neki egy meglepetés csomag.

2020. jún. 6. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak érmegyűjtőknek előfizetés, meg egy csomó hasonló...
2020. jún. 8. 08:06
 5/5 anonim válasza:
100%
Én most várom az első Miss to Mrs boxomat, ez menyasszonyoknak szól.
2021. márc. 3. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!