Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne egyértelműsíten...

Hogyan lehetne egyértelműsíteni, hogy az oldalam a Facebookon nem hivatalos, hanem csak rajongói oldal?

Figyelt kérdés
Nemrég letiltották az egyik rajongói oldalamat a Facebookon arra hivatkozva, hogy valaki mást akarok megszemélyesíteni, vagyis az adott hírességnek akarom kiadni magam. Pedig az énekesnő neve után odaírtam az oldal nevébe a Hungary szót, valamint magyarul szoktam rajta írni, a hölgy viszont filippínó. Emellett pedig E/3-ban írok rajta, szóval nem értem, hogy valaki miért hitte azt, hogy neki akarom kiadni magam. Ha így akartam volna tenni, akkor angolul, írtam volna, vagy a filippínó nyelvet választottam volna, nem a magyart, valamint akkor E/1-ben írtam volna rajta. A többi oldalon odaírtam a 'Magyar rajongók' kifejezést is a nevéhez, vagy pedig azt, hogy 'Unofficial site', meg hasonlók, de így is volt, hogy valaki olyan üzit küldött az egyik oldalra, amit inkább az adott énekesnőnek kellett volna írnia: "Jók a dalaid". Magyarul, még mindig nem világos néhány embernek. Szóval, kategória 'Rajongói oldal', címben is utalok erre, sőt, néha még az üzenőfalra is kiírom, és továbbra is magyarul, E/3-ban írok (meg van, aminél ráírtam a borítóképre is, hogy 'rajongói oldal'). Mit kéne tennem még, hogy felfogják, hogy nem akarom másnak kiadni magam és ezek csak rajongói oldalak? És miért nem látja ellenőrzéskor, a bejelentés után a Facebook, hogy ezek rajongói oldalak? Nem kellett volna letiltania! Nem akarok a többi oldalammal is így járni! Előre is köszi, ha tudtok segíteni.

2020. jún. 1. 19:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!