Mi a véleményetek a Rádió 1-ről?
Figyelt kérdés
Műsorok/műsorvezetők, zenék, hírek, stb.2020. máj. 19. 10:15
1/8 anonim válasza:
Zenék slágerek, a műsorvezetők, pedig szórakoztatóak
2/8 anonim válasza:
Lélektelen tucatzenék, de ez kell a népnek.
Balázsékat hallgatom reggel, az a műsor tényleg profi, de amit zenei téren művelnek, a napi öt denszmánkival, az kiábrándító.
4/8 anonim válasza:
szerintem nagyon jó!!! én a Wold is mine-t hallgaton minden este és néha Balázsékat
5/8 anonim válasza:
borzasztóan színvonaltalan.
sajnos nálunk irodában az szokott szólni a Sláger FM-vel váltásban (ami egész jó adó a többihez képest).
a zene szóra sem érdemes, tényleg ugyanazt a 20-30 aktuális tucatslágert nyomják, a Balázsék meg reggeli műsor proliknak - gyakorlatilag. olyan, mintha 3 idétlen tinisrác vihorászna a semmin 4 órán keresztül. se humoruk, se agyuk.
6/8 anonim válasza:
Az útóbbi időben volt azért egy pici sávváltás. Nincs 5 dance monkey, max három , és picit bővítették a zenei palettát. Én egesz nap ezt hallgatom, főleg Balazsek es a mixek miatt. Persze ideges vagyok mikor a "Blájding Lájcot" vagy a "Denszmánkit" sokszor lejátszák, de meg lehet szokni. Azóta, mióta pici sávváltás volt az utóbbi 1-2 hónapban, sokkal szívesebben hallgatom ezt az adót.
7/8 anonim válasza:
Szörnyű. A legrosszabb az, amikor az a Juli nevű buta liba 20 percen keresztül locsog reggel, és részletezi, hogy mi történt vele és a „pasykájával”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!