Eddig milyen a wattpados sztorim?
Hellóka!:)
Beleolvastam és szerintem egy nagyon klassz kis sztorid van, irtó aranyos, nagyon bejön! Teljesen jók a karakterek is. Kissé több érzelmet vihetnél a dolgokba, hogy azonosulhassanak vele az olvasók. A párbeszédek édik. Talán amivel javíthathád az az, hogy úgy zársz le bizonyos részeket, hogy 'letehetetlen' legyen, lezáratlan. Így rendkívül érdekes, és 'kénytelen' az ember továbbolvasni!:)
Hallottam olyasmit, ha rövidebb fejezeteket írsz, de gyakrabban, több megtekintésf és vote-t lehett összeszedni!
De mindenképp mutogasd meg barátaidnak, esetleg próbáld megosztani valamilyen platformon.
Mindenesetre, ha szeretsz írni, semmiképp se hagyd abba. Tudom, hogy lehangoló, ha nem a várt eredményt kapod, de mindenki így kezdi! Idővel biztos ismertebb lesz, ne add fel! Csak ügyesen, röviden, lezáratlanul, érthetően, helyesírási híbáktól mentesen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!