Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mikor lett az ismerőseid...

Mikor lett az ismerőseid körében ciki mesét olvasni, mesét nézni, gyerekjátékokkal játszani?

Figyelt kérdés
Hány évesen?

2020. máj. 11. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Haha.... Sosem lett ciki. :)
2020. máj. 11. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én tapasztalatom szerint ez periodikusan változik. Kiskamaszként cikivé válhat, aztán visszatér (akár eltúlozva is), 18-20 körül megint ciki lehet, aztán pár év múlva megint jöhet egy nosztalgikus hullám. Persze ez nagyon környezet- és személyfüggő is, felnőtt korára pedig egyénileg kialakul az emberben, hogy szégyellnivalónak érzi-e vagy sem. Nyilván az sem mindegy, milyen formában nyilvánul meg a dolog.
2020. máj. 11. 13:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy például az én osztályomban ez olyan 11-14 évesen, engem cikiztek is amiatt, mert még szerettem Garfield-ot meg Dumbó-t olvasni, legózni, mesekönyveket olvasni.
2020. máj. 11. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
31%
Mondjuk a Grafield az tényleg ciki.
2020. máj. 11. 14:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, az a korosztály pont hajlamos a gyerekesnek ítélt dolgokat cikizni.
2020. máj. 11. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
én 38 vagyok és Garfieldet olvasok és így is egy istennek érzem magam
2020. máj. 11. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
#6 akkor te egy boldog ember vagy. :)
2020. máj. 11. 14:50
 8/8 anonim válasza:
75%

Nem értem a kérdést. Ennek cikinek kéne lennie?? Teljesen normális, hogy valaki szeret játszani, bármilyen életkorban. Ha mégis kicikiznek miatta, ne beszélj róla senkinek. Én nem gondolom, hogy ezt szégyellni kellene.

Ha gyerekjátékokkal szeretsz játszani, az azt jelenti, van képzelőerőd és kreativitásod. Sajnos a mai világban ez már egyre ritkább… A gyerekek számítógépen játszanak, amihez nem kell túl sokat gondolkodni…..

aug. 29. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!