Mit kezdjek a színházi vágyammal? Még nem jártam ki a 8-at de, már eldöntöttem, hogy színész leszek mert a tanáraim azt mondták, hogy meg van hozzá a tehetségem és szeretem is.
Figyelt kérdés
Egy színjátszós csoport legjobb tagja vagyok és már nem tudok várni, hogy elkezdjem azt amit szeretnék ezért nem tudom hogy mit kezdjek az érzéseimmel. Nem tudom magam elfoglalni olyanokkal amik nem a színészethez tartozik. (Főleg karantén idején)2020. máj. 10. 21:04
1/2 anonim válasza:
Olvass színdarabokat, nézz színházi felvételeket, színészekről, színházról és színjátszásról készült dokumentum- és portréfilmeket. Tanulj meg monológokat híresebb darabokból, vagy csak olyan részleteket, amik tetszenek, gyakorold a tükör előtt, vagy még jobb, ha felveszed és visszanézed. Vannak gyakorlatok, amiket otthon egyedül is csinálhatsz, ezeket is visszanézheted, hogy fejlődj. A felolvasás is hasznos, ha otthon nincs kinek felolvasnod (akár kisebb testvérnek mesét), csinálhatsz erre youtube csatornát, ahol pl kedvenc novelláidat, versedet stb olvasod fel, vagy akár teljes hangoskönyvet is készíthetsz (akár jótékonysági célra is, mindig keresnek pl látássérültek számára felolvasókat, beteg gyerekek számára mesemondókat). Ha online kapcsolatban vagy a színjátszó csoport tagjaival, velük is lehet együttműködni, gyakorolni.
2/2 anonim válasza:
Ha már újra nyit a színház, jelentkezz szerepre. Gyerekszereplőket is szoktak keresni. A Madáchnak nemrég volt tehetségkutatója gyerekeknek és fiataloknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!