Melyik cikk lehet ez?
Régebben olvastam egy cikket, amiben ilyen illusztrációkat mutattak be, arról, hogy miért ne ítéljünk első látásra.
Amelyik illusztrációkra emlékszem:
- Egy szakállas tetovált férfi, akit az első képen egy motoros huligánnak ábrázoltak, de valójában asszem orvos volt.
- Egy kisfiú akit az első képen "tehetségtelennek" ábrázoltak, mert nem tudott matekozni, de a második képen meg azt mutatták, hogy gyönyörűen fest.
- Volt valami olyasmi is, hogy a férfi elvesztette a szeretteit.
Ez egy ilyen tipikus bulvárcikk volt, valami külföldi művész illusztrációit használhatták fel hozzá. Csak egy ilyet találtam, de az sajnos nem az, mert abban igazi képekkel mutatják ve a dolgot, amit én keresek, azok csak rajzok voltak.
Ha ez segít, akkor ez is az a fajta cikk volt, ami úgy indul, hogy "XY darab illusztráció arról, hogy miért ne ítéljünk első látásra" vagy valami ilyesmi.
Belinkelem ide azt a cikket amit találtam a témában:
Nagyon köszönöm, ha valaki tud segíteni!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!