Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mikre kéne leginkább odafigyel...

Mikre kéne leginkább odafigyelnem rajz terén?

Figyelt kérdés

Én általában festeni szoktam, de ha csak rajzolok, akkor se élethű embereket. De ha már itthon vagyok egy hónapig, szeretnék fejlődni benne. Végignéztem nagyon sok ehhez kapcsolódó videót, ez sikerült.

[link]

2020. máj. 7. 16:38
 1/2 anonim válasza:

hát így laikusként nézve nem is tudom.

tényleg az arányokkal van baj, így természetellenes egy picit, de amúgy szépen kidolgozott.

Az a baj, hogy sztem rágörcsölsz.

Csináld rosszul, és úgy élvezd. Legyél egyedi.

2020. máj. 10. 09:03
 2/2 anonim válasza:

Az arányok tényleg kicsit problémásak (a szemek túl nagyok, a két szem ugyanakkora (pedig az arc nem szemből van), a feje teteje lapos, a koponya lapos). Az árnyékolást ne úgy csináld, hogy ujjal maszatolsz. Ha nem így van, csak úgy tűnik - ebben az esetben vigyázz, hogy ne legyen nagyon piszkos a papír.

Egyébként egész jó, az arc felosztása körülbelül rendben van, az orr kiemelkedően jó. Így tovább!:)

2020. máj. 13. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!