Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az AMD rewards hogyan működik?

Az AMD rewards hogyan működik?

Figyelt kérdés

Szóval igazából nemrég vettem meg az első AMD dolgomat és kaptam egy emailt egy kóddal,amit az AMD rewards oldalon betudok olvasni miután a programjuk felismerte,hogy tényleg ott van az a termék.És igazából amit nem értek benne az az,hogy hogyan van ez,hogy milyen játékot kapsz. Mert ahogy én elnéztem nem egy kifejezett játékhoz kaptam kódot,hanem egy játékhoz amit kiválaszthatok (az a bizonyos AMD termék egy AMD Ryzen 7 2700X processor).Szóval ha úgy van ahogy gondolom,hogy ez nem egy előre megadott játékhoz kód,hanem egy választható játék,akkor az AMD oldalán felsorolt játékok közül lehet választani? (és mielőtt bárki kérdezi,azért nem nézem meg magam,mivel még nem rendeltem meg az alaplapot és a videókártyát a géphez és ezért nem tudok még ránézni.)

A válaszokat előre is köszönöm.

2020. máj. 2. 10:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!