Ti elengednétek a 15-16 éves lányotokat hazibuliba?
Figyelt kérdés
Sok embert nem ismerne ott, de a barátaival menne.2020. máj. 1. 22:30
2/4 A kérdező kommentje:
Júliusban menne. Meglátjuk addigra mi lesz. Most semmiképp sem engedném el.
2020. máj. 2. 01:14
3/4 anonim válasza:
Figyelj, ha már most megvan tervezve, hogy hónapok múlva lesz plusz gondolom korona utáni első nagy buli nem egy kis összeülős, beszélgetős este lesz. Mellesleg 16 évesen már szerintem ok főleg, ha vele egy korosztályban levők lesznek. De aztán a kor végülis csak egy szám, neked kell látni, hogy mennyire érett. Én 2 éve, 16 évesen már rendszeresen eljárogattam, igaz nem gyakran, de kb havi 1-2szer.
4/4 anonim válasza:
Persze, hogy engedném. Nem ülhet mindig otthon, a buli kijár neki is, mint más vele egykorúnak. Most fiatal, most kell buliznia. Nem kérdés hogy mehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!