Debreceni Best FM hallgatók! Hová tűnt Palóczi Józsi?
Pálóczi Józsi sajnos szerintem már nem dolgozik a rádióban április 1. óta, a kívánságműsor is egy órával hamarabb van, és abban is mindig az a pojáca Balogh István Vilmos van, nem változatosan: többen is egészen eltűntek a rádióból: Till Szabit se hallom, de Szombati Szilvi is szerintem csak csütörtök délután van, a kívánságműsorban, a hírszerkesztők közül is elment Áncsán Ági, mostmár a nyíregyházi Best FM-nél dolgozik. Leginkább Balogh Istvánt nem szeretem (mint ahogy az talán már kiderült :D), olyan nagyotmondó, vicceskedős műsorokat csinál, ami miatt eddig más rádióktól mentem el, úgyhogy most már mindig úgy csinálom, hogy ne hallgassam 5-től 7-ig a rádiót.
Józsi délutáni műsorát egészen élveztem is: jókat olvasott fel (indexről, tehát még nem is kifejezetten kormányközelből), érthetően, hangsúlyozva, kellemesen beszél: látszik rajta, hogy a hangjából él. Remélem, hogy még valahol hallhatom. Az EURO Top40-ből is szerintem hiányzik, habár ott nem beszélt sokat, de így egész abszurd, hogy Anita beszél sokat a régi számokról, de az újakról csak azt halljuk, hogy éppen 23. a héten.
Reméljük tehát, hogy valahol hallhatjuk még Józsit, én bízom benne :D, reméljük minél hamarabb! :)
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!