Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudnátok angol nyelvű YouTube...

Tudnátok angol nyelvű YouTube csatornákat írni?

Figyelt kérdés

Most így karantén alatt eléggé unom magam, és szeretném gyakorolni az angolt. Lány vagyok, de akármilyen témájúak jöhetnek.

Előre is köszönöm! :)

2020. ápr. 21. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Overly Sarcastic Productions

> Red videói nagyrészt irodalommal foglalkoznak. Klisék stb, illetve sok klasszikust foglal össze... Csak így leírással nem tudom kifejezni, mennyire poén az összes. Valamint sok mitológiás videója is van.

> Blue videó főleg törisek.

Alex Meyers "<sorozatcím> is dumb" sorozata.

JaidenAnimations és a TheOdd1sOut storytime animációs videókat csinálnak, szintén poén.

Buzzfeed Unsolved, ha érdekel a a true crime, és Buzzfeed Unsolved Supernatural, ha bírod a "szellemvadászokat".

Hello Future Me videóesszéi. Van jó pár az írásról általában, ha az érdekel; illetve az Avatar: Az utolsó léghajlítóról is.

Jenna Marbles minden videója elképesztő random (pl. Camouflaging Myself Into A Chair), de nem véletlenül szeretik annyian nézni.

Sailor J már nem csinál videókat, de amit csinált, az tiszta arany. A paródia sminkvideók a legjobbak szerintem, pl. Contouring 101.

Thomas Sandersnek is jó videói vannak, én főleg a Sanders Sides részeket nézem tőle.

2020. ápr. 21. 13:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Azta! NAGYON szépen köszönöm! :)
2020. ápr. 21. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Iraqveteran8888.
2020. ápr. 21. 21:58
 4/7 anonim válasza:
0%
pewdiepie
2020. ápr. 23. 07:31
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Pewdiepie egy rasszista, antiszemita barom. Őt hanyagold.
2020. ápr. 23. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
pewdiepie helyett sokkal inkább jacksepticeye
2020. ápr. 23. 10:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ^^
2020. ápr. 23. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!