Youtube vidáoknál mértnem tudok hozzászólást irni?
Figyelt kérdés
Mások Youtube videoinál mértnem tudok hozzászólást irni?
Próbáltam több videonál ujjaknál évekkel ezelött feltöltötthöz de sehol se tudok. Nemtudom mióta nemenged de mavettem észre és a beállitásoknál se találok erre utaló bejegyzést ahol ezt állitani lehetne. Ötlet?
2020. ápr. 11. 08:28
1/3 anonim válasza:
Van Google fiókod? (Gmail). Az mindenképpen kelleni fog :)
- Ha van, szóbajöhet, hogy tiltást kaptál valamikor, és ezért nemtudsz.
- Az is lehetséges, hogy az adott videónál tiltva vannak a kommentek, vagy szimplán miután kommenteltél, elveszett a rengetegben (rengeteg komment között, ezért nem találod.
Ilyenről alapból nem hallottam, hogy nem lehet kommentelni.. Ha van egy Gmail fiókod, akkor mindenképp kell, hogy tudjál.
2/3 A kérdező kommentje:
Van Gmailom azzal is vagyok bejelentkezvel. Tiltást nemtudom miért kaptam volna. Hisz 10000% hogy semmi olyat nem kommenteltem ami miatt megtilthatták vólna. Nem az a gond,hogy elveszik a többi komment közt mert nem is tudok hozzá irni. Teszem hozzá ritkán(Évi 3x4x) ha kommentelek. Nemhiszem hogy kilenne kapcsolval a hozzászolási lehetőség föleg ahol a komment szekcióba kérik az észrevételt iratni. :) Pár hónapja még tuttam hozzászolást irni azóta nincs olyan lehetőségem. Nem az élő közvetitések csevegő részére gondolok.
2020. ápr. 13. 10:10
3/3 A kérdező kommentje:
Megoldódott. :) Mivel használok Adblockokat igy konkrétan a Adblock a YouTube-ont lekellet állitani és előjőttek a kommentek és enged is irni. :)
2020. ápr. 13. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!