Melyik ez a videó?
Valamikor nemrég láttam egy videót YouTube-on, de nem emlékszem se a címre, se a csatorna nevére.
A videó egy magyar srác csatornáján volt. (Azt hiszem a csatornán főleg számítógépes-játékos videók voltak - de ez nem biztos)
A videóban senkinek nem volt benne az arca, csak srác és a haverjai beszéde volt hallható. Arról szólt a videó, hogy a srác (akié a csatorna) vicces képekre szerkesztette rá magát és ezeket mutatta meg a haverjainak. Kb 20-30 kép volt és az volt a barátok feladata, hogy kiválasszák a legjobbakat, amiket aztán a srác tinderre feltöltött (- a tinderes része nem biztos, de ez rémlik)
A videó egyébként vicces volt, ugyanis a srác és a haverjai is folyamatosan röhögtek, illetve a képek is olyan bénán voltak megszerkesztve, hogy az már jó.
100%-ban biztos vagyok abban, hogy ezt nézted:
https://www.youtube.com/watch?v=shTK_eDD1kw&t=1s
A "magyar srác" Vendel, a csatorna neve: Nerdhub
Előző vagyok
Ha tévedtem volna, nehari :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!