Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vizipipát hol találok OLCSÓN?...

Vizipipát hol találok OLCSÓN? (Pesten)

Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:
A Camponába van egy keleti fűszeres bolt ahol árulnak pipákat és elég jó áron.Igaz nem Pesten van,de annyira nincs messze.Ha egyszer arra jársz nézzél be.:D
2010. okt. 16. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez a válasz nekem is jól jött,pont szombaton megyek Camponába. Azt tudod-e véletlenül,hogy itt dohányt árulnak-e? (amúgy zöld kéz ment,előző válaszoló :D )
2011. ápr. 12. 15:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Ne oda menj. Azóta én már vettem egyet, Pesten a Szultán Centerben. Googléba ha beírod megtalálod a pontos címet, és nagyon nagyon olcsón hozzájuthatsz vizipipákhoz, sokféle dohányhoz, és tulajdonképpen mindenhez, ami a vizipipával kapcsolatos. Én 4000 forintból vettem egy majdnem 40 centis pipát, hozzá akciósan 2 doboz dohányt, és 5*10 szenet. A vizipipához volt táska meg szénfogó is. Szerintem nagyon megéri, és tökéletes. Csak vigyázz, mert arabok vannak ott, és azok mindenkit leakarnak húzni. Nekem azt mondta, hogy 8000 forint lesz, közben csak 4000 lett volna. Még szerencse, hogy észrevettem. :D
2011. ápr. 13. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!