Miért ilyen unalmas a kijárási tilalom? Mikor lesz már vége?
Figyelt kérdés
Meggyilkol az unalom, hiányom van, semmit sem lehet csinálni a négy fal között. Valaki valami bíztatót igazán mondhatna, akár priviben is. 21 éves csaj vagyok.2020. márc. 26. 20:01
1/8 anonim válasza:
1. Nem kötelező a négy fal között lenni.
2. A négy fal között is számtalan hasznos dolgot lehet csinálni, például:
- olvasni
- zenét hallgatni
- filmet nézni
- tornázni
- nyelvet tanulni
- videochatelni
- főzni...
2/8 anonim válasza:
Pedig még csak most fog jönni a java
Irigyellek hogy otthol lehetc
Nekem ugyanugy dolgozni kel
3/8 anonim válasza:
Fura ezt olvasni, harmincon túl vagyok ugyan, de úgy érzem 5 évet is bírnék kijárási tilalomban. Amúgy sem csinálnék semmi értelmeset kint. Te mit csinálsz? Sétálás, pláza, gyorsétterem? Csupa "értelmes" dolog. Otthon legalább önfejlesztés, zenélés, tornázás, szórakozás, barkácsolás, felújítás, takarítás stb stb ezernyi dolog van.
4/8 anonim válasza:
Nincs kijárási tilalom. Ha kijárási tilalom volna, a rendőr haza zavarna, ha elkap az utcán.
6/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!