Ki mennyit költ most ötöslottóra (hetente), hogy rekordnyereményt lehet nyerni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg kort is írjon mindenki. Nem kell egymással veszekedni, hogy megéri vagy sem, úgy is játszik aki akar szóval tök felesleges. Én kezdem akkor, 31 évesen heti 5400 forintot költök rá most!2020. márc. 1. 03:20
3/6 anonim válasza:
0 ft. 40 f
Amugy is ha mar lotto akkor skandinav es csak akkor ha jelentosebb 2-300 millios osszeg van bent. Na akkor kell venni parszaz szelvenyt, amennyit evkozben vennel es nem elszorva hetente...
5/6 A kérdező kommentje:
Hármas! Én is szoktam skandizni és hasonlóan 200 millió fölötti nyeremény esetén csak! Neked mennyire vált be az a taktika amit említettél? Volt mondjuk 6 vagy 7 találatod?
2020. márc. 1. 18:15
6/6 anonim válasza:
Nem, de nem is varhato mert meg igy is nagyobb eselye van hogy elut egy villamos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!