Ariana Grande, hogy teszi túl magát ilyen könnyen a szakításokon?
Keresi az igazit. Amugy meg nagyobb baja is volt már,mint egy szakítás. Mint pl ez
A szexfüggőség egy mentális betegség, ezért elítélni nem kell.
De nem csak szexfüggő, mert, amikor szakított Pete-tel és egy ideig egyedül maradt, akkor inni kezdett. Erről ő maga beszélt, azt mondta, hogy még soha nem kellett egyedül lennie és nem tudta feldolgozni, ezért állandóan részeg volt, aztán akkor hagyta abba kb, mikor a pletyka is elkezdett terjedni.
Szóval szerintem nem csak szexfüggő, de fél a magánytól is!
Én semmi különöset nem látok benne, én is az ő korosztályába esem a többség ezt csinálja (férfiak,nők is), csak nem hozza le a blikk. Több olyat ismerek aki felbontott jegyesség után pár hónappal új kapcsolatban volt. Olyanok is vannak akik kevesebb mint fél év után jegyesek. Vagy egy éven belül terhes.
Na meg attól, hogy valaki randizik/jár valakivel nem jelenti, hogy teljesen túl van az előzőn, vagy valóban szereti a mostanit vagy épp a korábbit. Ahogy egy hosszú kapcsolat sem az egyik napról a másikra lesz vége, csak lassan kiszeretnek egymásból a felek.
Továbbá kevesen maradnak évekig szinglik, régen sem volt ez másképp.
A sztárvilág amúgy nagyon elcseszett, minden másodiknak van valami problémája, rengeteg alkoholista a stressz, kétszínűség, állandó figyelem miatt.
Pár ismert korábbi alkoholista:Daniel Radcliffe, Kit Harington, Demi Lovato, Bradley Cooper, Will Smith neje stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!