Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a thevr...

Mi a véleményetek a thevr happy hoursrol?

Figyelt kérdés
Szerintem eszméletlenül kommersz, amit nyomatnak. Nem értem egy gamer csatorna miért csinál közéleti műsorokat, amikor a témákhoz semmi érdemlegeset nem tudnak hozzáfűzni? Pl. legutóbbi adásban a munka fontoságáról beszélgettek, a kapitalizmus kommersz ideológiáját mondták fel. Nem gondolkoznak el azon pontosan mit jelent a munka, számukra csak az a munka, amikor az ember mókuskerék életet él, nem gondolkoznak el azon, hogy más tevékenység is munkának számít nem csak az, amit megfizetnek. Nem beszélnek rendszer és társadalom kritikáról csak a kommersz hülyeségekről. Miért van erre igény? Legalább lenne vitapartnerük. Egész happy hours abból áll, hogy Pisti nyomatja a felszines témáit Jani meg csak bólogat. Erre van igény? Vannak youtubeon sokkal jobb közéleti tartalmak azokat meg alig nézik.
2020. febr. 13. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

Ezek az adások nem Youtube-ra készülnek, csak utólag feltöltésre kerülnek pont a nézői igények miatt.

Kellően közhelyes, ha azt mondom: ha nem érdekel akkor ne nézd? Én személy szerint ignorálom azt ami zavar vagy semlegesen számomra, és nem állok neki vitát generálni róla a neten, mert úgysem lesz igazam.

2020. febr. 13. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Ők elég egyszerű emberek, egyszerű értékrenddel. Szerintem fura is lenne, ha elkezdenének a Kádár-rendszer politikai hátteréről beszélni a happy hourban, a jellemzően 15-16 éves nézőtáboruknak. Más kérdés, hogy nem is értenek sokmindenhez, de amit csinálnak a médiában, ahhoz nagyon.
2020. febr. 14. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem rossz néha ritkán nézem
2020. márc. 22. 07:48
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Akkor már inkább rádio1...ha kell valami háttérzaj munka közben.
2020. ápr. 18. 00:21
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

Alapvetően jó kezdeményezés lenne egy ilyen rendszeres beszélgetős stream műsor. De azt kell írjam csak akkor, ha nem olyanok csinálják, mint ők. A probléma az övékkel az, hogy a műsoraik lényege, hogy mindenki hülye kivéve őket, minden rossz, kivéve amit ők csinálnak.

Például, amikor a kerékpárosokat cseszegették, hogy minek kerékpározik valaki. Aki gördeszkával közlekedik, az persze a világ legjobb, legtermészetesebb dolga. Más témákban is hasonlóan nyilatkoznak.

Az övék egy megmondóember műsor. Tudom, nem kötelező nézni, halgatni. De néha megjelenő játékokról lehet értelmesebb infókat is megtudni tőlük. Jobb lenne, ha csak a játékiparra korlátozódnának, mert ahhoz tényleg értenek, utánanéznek, tájékozódnak. De az élet egyéb dolgairól ne osszák már az észt. Tudom, mindaz ami elhengzik a magánvéleményük, de sok más ember véleményét is formálják ezzel.

2020. máj. 18. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
67%
Igen, ráadásul, két kocka srác, akik életük nagy részét a gép előtt töltik, szerintem elég szűklátókörűen látják a közéleti dolgokat. De ők úgy veszik, hogy az ő csatornájukon azt csinálnak, amit akarnak, akár jó, akár nem. Ha van hozzá nézettség, akkor bevállalják a szakbarbárkodást is.
2020. máj. 18. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!