Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Life is Strange 2 vélemények?

Life is Strange 2 vélemények?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon gáz volt.Már előre éreztem mindig hogy az epizódok melyik részén lesz valami katasztrófa mert már annyira tele tömték mindenféle felesleges problémával xd Meg amikor mondták egyik ajánló videóban ,hogy semmi köze nem lesz a történetnek az 1.részhez ott szólták szerintem el magukat hogy csak azért life is strange a neve a játéknak hogy többen vegyék.Csak az első tiszteletére játszottam végig mert annak rajongója vagyok😂És most még egy 3.résszel is készülnek.

2020. febr. 9. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Én a héten kezdtem el vele játszani. Most tartok ott, hogy le kellett lépni a nagyszülőktől. Nekem eddig tetszik. Utalások bőven vannak az első részre. Pl. szó szerint Arcadya Bay mellett mennek el. Max is Seattle-ből jött vissza.

A lányok története, helyzete más volt, mint a fiúké, de szerintem mindkettő hozza a színvonalat. Az első rész kiegészítője is tetszett.

2020. febr. 27. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon megható a 2.Nekem nagyon tetszik eddig,bár csak az első epizód van még csak meg de amint lehet veszem a folytatásokat.Kifejezetten izgalmasnak és érzésekkel telinek találom,mert néztem spoilereket a folytatásokról,lehet túlzok de engem nagyon megfogott ez a játék,jobban átszoktam rá mint amiket néztem eddig,tehát anime vagy horror animációk.Mindenkinek ajánlom,bár abban egyet értek hogy tényleg sok az utalás,valamelyik nap játszottam újra és vettem figyelembe az első epizód vékén az Arcadia Bayt,mikor Brodyval beszél Sean,na mindegy szó észre lehet venni az apró részleteket bőven.Lehet hogy nem érdekelt ez senkit de azért leírtam a véleményem. És kedves kérdező,szerintem nincs teletömve gondokkal bajokkal,kicsit menj tovább a játékban és jobban megfogod érteni a két fiú történetét :) Ja és kész a 3.-dik rész pont ma játszottam vele,vagyis az első epizóddal,hát nem lettem lenyűgözve :(
2022. dec. 26. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#2-nek.

Nem lövöm le a poént, de a 2. rész utolsó fejezetében visszaköszön majd egy szereplő az 1. részből.

2022. dec. 26. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:
#3-nak. Őszintén szólva lehet hogy tudom ki az,de majd kiderűl
2022. dec. 27. 17:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Steam-en fent van a 3. rész demója. Nekem kényelmes, mindent megbámulós tempóban durván 1 óra volt. A végén lévő balhés részt leszámítva tényleg nem nagy durranás. Az is igaz, hogy ez csak egy demó. Egy leértékelés alkalmával lehet rászánom magam a jövőben, de 60 eurót nem adnék ki érte.

A rádiós/zeneboltos csaj szerepelt az első rész kiegészítőjében. Szintén a zeneboltban a falon van egy fehér póló fekete koponya mintával. Ugyan ilyen pólót viselt az első részben Chloe. Gondolom a teljes játékban lesznek/vannak újabb utalások.

2022. dec. 28. 02:49
 6/8 anonim ***** válasza:

5#-nek

lmao megnézem de kétlem hogy észre vettem volna azt a pólót.Amúgy a Life is strange True Colorsban is van valami utalás vagy csak én vagyok túl babonás,mikor Alex és Steph a "bárban" vannak és játszanak valami olyat hogy ki kell találni melyik dalt választotta ki a másik,akkor az utolsó dal borítója az úgy tűnik mintha Chloe lenne rajta háttal,a hátán egy koponya és néhány kék virág szirom de nem vagyok benne biztos,ez az első epizódban van

2022. dec. 28. 17:37
 7/8 anonim ***** válasza:
A demó csak a verekedős/verős részig tart. Ez a zenegépes rész már nincs benne.
2022. dec. 28. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja értem,hát nyilván akkor az első episoddal játszottam.
2023. máj. 24. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!